voima 1400x500

Kesäkisa

Bongaa Boxinbox® kupla!

Näin osallistut kisaan:

- Bongaa Boxinbox® kupla ja ota kuva.
- Tykkää Boxinboxin® Instagramista tai Facebookista tai vaikka molemmista!
- Jaa kuva Instassa tai Facessa (seinä tai story), tägää kuvaan @boxinbox.fi ja #boxinbox.
- Olet mukana arvonnassa!

Osallistut arvontaamme ottamalla kuvan kuplasta tai selfien kuplan kanssa. Palkintona meillä on 50 kerran omatoimitreenien salikortteja, joiden arvo on 349 € / kortti. Kortin voi jakaa vaikka oman perheen tai parhaan kaverin kanssa jos siltä tuntuu. Kortti on voimassa yhden vuoden arvontapäivästä eteenpäin. Arvomme kesän ajan joka kuukausi yhden kortin (kesä,- heinä- ja elokuussa). Kisaan voit osallistua niin monta kertaa kuin haluat!

Facebook ja Instagram eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla, eikä kilpailu liity mitenkään Facebookiin tai Instagramiin.

Bongaa Kupla -kamppiksen tavoitteena on lisätä ihmisille tietoutta mikä on Boxinbox®. Moni edelleen kyselee ja ihmettelee, että “mikä ihmeen boxingbox?” “Nyrkkeilysali?” Eli jos sinä joka luet näitä meidän sivuja ja sali on sinulle jo entuudestaan tuttu, niin vinkkaappa kaverille asiasta ja suosittele bongaamaan kupla, sillä palkinto on huippuhyvä. Ja sinä joka vierailet sivuillamme ensimmäistä kertaa, niin poimi tästä linkin takaa ilmainen omatoimitreeni ja tule tutustumaan saliin paikan päälle.

Klikkaa tästä ilmainen tutustumiskerta!

Lisätietoja
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / 0442419403

Terveisin
Juuso, Boxinbox® yrittäjä
Boxinbox logo TM
COPYRIGHT 2017 BOXINBOX

Webdesign: Mainostoimisto MI Suunnittelu