voima 1400x500

Challenge

#Kolmosenhaaste -kampanjan hinta TOTEUTUU!!!

100-kerran kortti hintaan 299 € on voimassa verkkokaupassamme 6.1.2019 asti.
Smartumeilla ym. liikuntaseteleillä maksut kassaamme arki-iltaisin 21.12.2018 asti sekä erikseen sovittaessa viikolla 1. tai Liikut sää tapahtumassa Elenia areenalla 6.1.2019.
Kasassa on tällä hetkellä 40 haasteeseen osallistujaa, joten toteutamme hintakampanjan. Toisen haasteen, eli Jukolan salin osalta keräämme vielä lisää nimiä haasteeseen ja haaste muuttuu #westsidechallenge nimiseksi kampanjaksi. Kun saamme yhteensä 100 osallistujaa täyteen, niin olemme valmiita toteuttamaan toisen salin Jukolaan.

Tule mukaan haasteeseen!
OSTA 100-kerran treenikortti täältä

Vastataksemme asiakkaidemme toiveisiin niin lisäsimme haasteeseen panosta ja jos #kolmosenhaaste -kampanja toteutuu olemme valmiita avaamaan Hämeenlinnaan myös toisen salin, jotta saamme omatoimitreenaajille lisää harjoitteluaikaa. Nettikauppaamme on lisätty "Kolmosen haaste Westside" tuote, jonka kautta asiakas sitoutuu mukaan haasteeseen vain jos Hämeenlinnan länsipuolelle Jukolaan avataan uusi Boxinbox® treenikeskus. Muuten alla olevat toimitusehdot koskevat myös tätä tuotetta.

Edelleen kokonaismäärä ratkaisee eli tavoitellaan yhteensä sataa 100-kerran omatoimitreenikortin ostajaa.

Boxinbox® Kolmosen haaste TOIMITUSEHDOT

Boxinbox® treenikeskuksen 100-kerran treenikortti- kampanjan toimitusehdot.

Näissä toimitusehdoissa kerrotaan Boxinbox® treenikeskuksen 100-kerran treenikortti-kampanjan (myöhemmin kampanja) toimitusehdot. Osapuolina Boxinbox® treenikeskus (myöhemmin Boxinbox®) sekä 100-kerran treenikortin tilaaja (myöhemmin asiakas).

Boxinbox® järjestää Kolmosen haaste- nimisen 100-kerran treenikortti-kampanjan. Kampanjassa myydään 100-kerran treenikortteja omatoimiseen harjoitteluun. Kortin hinta kampanjassa on 299 € (ovh. 599 €)

Kampanja on ns. haastekampanja. Kampanjan toteutuminen vaatii riittävän määrän asiakkaiden varauksia tai kampanjaan ilmoittautumisia. Kampanjan tavoitteena on saada 100 varausta, ennakkoilmoittautumista tai –ostoa määräajan sisällä.

Asiakkaan ilmoittautuessa Boxinbox® treenikeskuksen Kolmosen haaste 100-kerran treenikortti-kampanjaan sitoutuu hän noudattamaan alla olevia toimitusehtoja.

 1. Kampanjan toteutuminen: Kampanjan tavoitteena on saada 100 korttivarausta. Boxinbox® on kuitenkin oikeutettu hyväksymään ja toteuttamaan kampanjan, vaikka tavoitelukua 100 ei saavutettaisikaan.
 2. Kampanjaan ilmoittautuminen: Asiakkaan tulee ilmoittautua kampanjaan Boxinbox® verkkokaupassa ollakseen oikeutettu kampanjahintaiseen kausikorttiin. Ilmoittautuessaan asiakas sitoutuu noudattamaan kampanjan toimitusehtoja.
   
 3. Kampanja-aika: Kampanja alkaa 16.11.2018. Kampanjaan ilmoittautuminen päättyy 16.12.2018. Boxinbox® on oikeutettu muuttamaan kampanja-aikaa niin halutessaan.
 4. Kampanjan hyväksyminen/toteutuminen. Boxinbox® ilmoittaa kampanjan toteutumisesta nettisivuillaan, sekä facebook- ja instagramtileillään sekä sähköpostitse asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen.
 5. Kampanjan toteutuessa asiakas on sitoutunut ostamaan kampanjahintaisen kausikortin hintaan 299 €. Mikäli kampanja ei toteudu, ei asiakkaalta veloiteta summaa. Mikäli kampanja ei toteudu, ei asiakas sitoudu ostamaan 100-kerran treenikorttia normaalilla hinnalla 599 €.
 1. Treenikerrat ladataan asiakkaan Boxinbox-asiakastilille.
   
 2. Treenikortin maksaminen. Kampanjan toteutuessa Boxinbox® lähettää asiakkaalle, asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen sähköpostiviestin 17.12.2018. Viestissä on maksulinkki Boxinbox® -verkkokauppaan, jossa 100-kerran treenikortti maksetaan.

Maksutavat:

    1. Kortin voi maksaa yhdessä erässä hintaan 299 € 31.12.2018 mennessä
    2. Kortin voi maksaa kahdessa erässä. Ensimmäisen erän, 150 € eräpäivä 31.12.2018 ja toisen erän, 149 € eräpäivä 31.1.2019
    3. Kortin voi maksaa yhdessä erässä tammikuussa käyttämällä Collector -laskupalvelua. Tällöin asiakas ostaa normaalisti heti maksettavan tuotteen Boxinbox® -verkkokaupassa 31.12.2018 mennessä hintaan 299 € ja valitsee maksutavaksi Collector laskupalvelun
    4. Kortin voi maksaa useammassa erässä käyttämällä Collector -laskupalvelua. Maksuerien määrä ja niiden summa määräytyy asiakkaan oman valinnan mukaan. Esimerkkitapauksessa 299 € kortin maksu 12-kuukausierässä tekee 28–33 €/kk. Tällöin asiakas ostaa normaalisti heti maksettavan tuotteen Boxinbox® verkkokaupasta 31.12.2018 mennessä hintaan 299 € ja valitsee maksutavaksi Collector -laskupalvelun

Myöhässä olevasta maksusta peritään kuluttajasuojan mukainen myöhästymiskorko. Mikäli asiakas ei suoriteta maksua toisen maksuhuomautuksen jälkeen, on Boxinbox® oikeutettu laittamaan maksun perintään. 
 

 1. Hyväksytyt maksuvälineet. Treenikorttikampanjassa hyväksyttyinä maksuvälineinä ovat
   1. Boxinbox® -verkkokaupassa käytettävän Paytrailin maksupainikkeet.
   2. Pankki- ja luottokorttimaksut Boxinbox® treenikeskuksella
   3. Seuraavat Liikunta- ja kulttuurisetelit:
 • Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit
 • Smartum-kortti
 • Tyky- setelit ja Tyky Online
 • ePassi
 • Eazybreak
 • Luottokunnan virikeseteli® / kortti

Mikäli asiakas maksaa treenikortin Liikunta- tai kulttuuriseteleillä tulee asiakkaan suorittaa maksu paikan päällä Boxinbox® treenikeskuksella.
 

 1. 100-kerran treenikortti on voimassa yhden vuoden siitä alkaen kun asiakas sen haluaa voimaan aikavälillä 16.11.2018-31.1.2019.
   
Boxinbox logo TM
COPYRIGHT 2017 BOXINBOX

Webdesign: Mainostoimisto MI Suunnittelu