Ajankohtaiset kampanjat

Tälle sivulle päivitämme aina voimassa olevat kilpailut, kamppikset ja tarjoukset!

Bongaa Boxinbox® kupla!

VOIMASSA VIELÄ ELOKUUN!
Näin osallistut kisaan:

- Bongaa Boxinbox® kupla ja ota kuva.
- Tykkää Boxinboxin® Instagramista tai Facebookista tai vaikka molemmista!
- Jaa kuva Instassa tai Facessa (seinä tai story), tägää kuvaan @boxinbox.fi ja #boxinbox.
- Olet mukana arvonnassa!

Osallistut arvontaamme ottamalla kuvan kuplasta tai selfien kuplan kanssa. Palkintona meillä on 50 kerran omatoimitreenien salikortteja, joiden arvo on 349 € / kortti. Kortin voi jakaa vaikka oman perheen tai parhaan kaverin kanssa jos siltä tuntuu. Kortti on voimassa yhden vuoden arvontapäivästä eteenpäin. Arvomme kesän ajan joka kuukausi yhden kortin (kesä,- heinä- ja elokuussa). Kisaan voit osallistua niin monta kertaa kuin haluat!

Facebook ja Instagram eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla, eikä kilpailu liity mitenkään Facebookiin tai Instagramiin.

Bongaa Kupla -kamppiksen tavoitteena on lisätä ihmisille tietoutta mikä on Boxinbox®. Moni edelleen kyselee ja ihmettelee, että “mikä ihmeen boxingbox?” “Nyrkkeilysali?” Eli jos sinä joka luet näitä meidän sivuja ja sali on sinulle jo entuudestaan tuttu, niin vinkkaappa kaverille asiasta ja suosittele bongaamaan kupla, sillä palkinto on huippuhyvä. Ja sinä joka vierailet sivuillamme ensimmäistä kertaa, niin poimi tästä linkin takaa ilmainen omatoimitreeni ja tule tutustumaan saliin paikan päälle.

Klikkaa tästä ilmainen tutustumiskerta!

Lisätietoja
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / 0442419403

Terveisin
Juuso, Boxinbox® yrittäjä

GOLFIN OHEISHARJOITTELU

Kesä kääntyy pikkuhiljaa syksyyn ja kelit viilenee. Kesäkuumalla moni ajattelee että kroppa on heti valmis pitkiin lyönteihin golfkentällä, mutta onko se niin? Syksyn viiletessä osa huomaa että pitää vähän lämmitellä ennen lyöntejä ja pyöräyttää pari kertaa käsiä ja kiertää vartaloa, riittääkö se?

Valmennuksessa kehitetään golfissa tarvittavia fyysisiä ominaisuuksia, joiden avulla itse lajisuoritus saadaan toteutettua paremmin, tehokkaammin ja
turvallisemmin.

VALMENNUS SISÄLTÄÄ:
• harjoitusohjelmat
• 8 x ohjattua harjoitusta
• kirjalliset ohjeet
• tekniikkavideot
• valmennuksen seuranta

Pienryhmävalmennus max 6 hlö. Valmennuksen kesto 8 vko. 8 x ohjattua harjoitusta + 8 x omatoimiharjoitusta

Valmennukset tapahtuvat Boxinboxilla, jossa ryhmä saa harjoitella omassa rauhassa, ilman häiriötekijöitä. Omatoimiset harjoitukset voi tehdä valitsemallaan harjoituspaikalla tai Boxinboxille voi ostaa harjoittelu oikeudet valmennuksen ajaksi.
Hinta 199 €.

Voit kerätä myös oman ryhmän ja sopia sopivan harjoitusajan. Kysy lisää Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

© 2019 BOXINBOX. Webdesign: Mainostoimisto MI Suunnittelu

Sivuston kuvat: Riku Hasari, Marika Ijäs