ohjatuttunnit 1400x500

Ohjatut tunnit

Tältä sivulta löydät tuntikalenterin, tuntikuvaukset sekä kurssi-infot.

 päivä  klo  Pienryhmät  Ryhmäliikunta
 ma  18:00-19:00    Soutuspinning
       
 ti  15:00-16:00 Military Crosstraining, Juuso  
 ti  17:30-18:30 KokoNaisuus kuntoon raskauden jälkeen, Tanja  
 ti  18:00-19:00 Military Crosstraining Easystart, Juuso  
 ti  19:00-20:00 Military Crosstraining, Juuso  
       
 ke  17:00-18:00 Military Crosstraining Easystart, Juuso  
 ke  19:00-20:30 Pyöräilyvalmennus, Antti Munnukka  
 ke  19:30-20:45 Vinyasa Flow jooga, Tuulianna  
       
 to  9:00-9:45 Seniorijumppa, Tuulianna  
 to  15:00-16:00 Military Crosstraining, Juuso  
 to  18:00-19:00 Military Crosstraining Easystart, Juuso  
 to  19:00-20:00 Military Crosstraining, Juuso  
       
 la  10:00-11:30  Wattbike MIX, Juuso  

Soutuspinning ryhmäliikunta 60 min 12 €/kerta, 10 kertaa 100 €.
Pienryhmätunnit Military Crosstraining ja Wattbike 20 €/kerta, 10 kertaa 150 €.
Jooga 10-kortti 120 €.
Katso tarkemmin hinnat Hinnasto -sivulta.

Varaa tästä!


Military Crosstraining

MCT harjoitukset ovat suunnattu peruskunnon omaaville treenaajille. Ohjelma rakennetaan kahdeksaksi viikoksi kerrallaan ja sitä tarkennetaan osallistujien ja heidän tavoitteidensa mukaan.  
Kevään tunnit painottuu hieman enemmän voimaharjoitteluun ohjauksen puolesta ja treenaajia opastetaan omatoimisiin aerobisiin harjoituksiin. Tunneille voi tulla mukaan koska vaan.
Coachina Juuso Aho. Tunnille mahtuu mukaan 9 henkilöä. Lisätietoa: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 044 241 9403.
Varaa tästä!

Military Crosstraining Easystart

MCT Easystart on niitä henkilöitä varten ketkä ovat jo joskus hukanneet sen parhaan kuntopiikkinsä ja haluavat päästä taas takaisin kuntoon. Etenemme rauhallisesti ja kärsivällisesti eteenpäin. Ohjelma rakentuu koko kevään ajanjaksolle, mutta tunneille voi tulla koska vaan mukaan! Tunneilla tehdään aerobista harjoittelua Wattbikella, soutu- ja skiergoilla sekä juoksumatoilla. Voimaharjoittelussa keskitytään nostotekniikoihin sekä oman kehonpainon harjoituksiin yhdistäen niihin pienvälineitä kuten kahvakuulia, palloja, kuminauhoja ym.
Coachina Juuso Aho. Tunnille mahtuu mukaan 9 henkilöä. Lisätietoa: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 044 241 9403.
Varaa tästä!

Wattbike MIX -sisäpyöräily

Wattbike sisäpyöräily on uusi vaihtoehto tavallisille spinning-tunneille. Pyörät kertovat jatkuvasti erilaisia tietoja pyöräilijän tekemisestä. Se mittaa painetta polkimelta 100 kertaa sekunnissa ja antaa palautteen poljintekniikasta ja kuinka siinä saa takareidet aktivoitua. Harjoitusten tehoalueet skaalataan jokaisen oman kuntotason mukaan sopiviksi. Näin harjoitukset kehittävät optimaalisimmin ja ovat tasapuolisen raskaita jokaiselle mukana olijalle. Yksilöllisten tehoalueiden luontia varten olisi suotavaa että jokainen olisi tehnyt Wattbikella kuntotestin. Joko 3 min maksimitestin tai sitten 20 min submaksimaalisen FTP-testin. Ilman testejäkin pärjää ja testit voidaan ajaa normaalien tuntien aikana.
90 min tunnista 75 min pyöräillään ja noin 15 tehdään tasapaino ja keskivartalo liikkeitä. Tunneilla tarkastellaan aina kolmea arvoa, watteja eli tehoja, cadencea eli pyöritysnopeutta sekä sykettä. Lisäarvoa harjoituksiin antavat sykkeenmittaus sekä Android tai i-perheen mobiililaitteet, joissa on wattbikehub-sovellus. Sykevöistä parhaat kokemukset ovat Suunnon DUAL-vöistä, Myzonen sekä Garminin vöistä. Polarin sykevyöt toimivat vaihtelevasti yhteistyössä Wattbiken, mutta jos keräät syketietoja Polarin kelloon niin silloin Polarin vyöt riittävät hyvin.
Tunnit ohjaa pääsääntöisesti Juuso Aho, sekä n.4.viikko pyöräilyvalmentaja Antti Munnukka Parolanpyörähuollosta.
Varaa tästä!

KokoNaisuus kuntoon raskauden jälkeen

Naisen keho tekee uskomattoman suorituksen raskausaikana. Yksilöllinen palautuminen on kuitenkin hyvä aloittaa rauhallisesti ja ammattilaisen kanssa. Jos synnytyksestä on noin 2 kk–2 vuotta on tämä tunti juuri sinulle. Pienryhmävalmennuksessa jokainen saa yksilöllistä apua ja pystymme keskittymään tekemään liikkeet oikein ja ottamaan huomioon mahdolliset ongelmakohdat. Tule juuri sellaisena kuin olet! Tunti järjesteään aina tiistaisin klo 17:30–18:30 kätilö ja urheiluhieroja Tanja Mäkiharjun johdolla. Pienryhmävalmennukseen mahtuu mukaan max 9 hlö.
Varaa tästä!


Pyöräilyvalmennus

Aulanko MTB kilpailuun ja tulevaan maastopyöräilykauteen valmistava pienryhmävalmennus.
Boxinbox Wattbiketreenit: ke19:00–20:30
1. FTP testi
2. PK alueen vahvistaminen + jalkojen nopeus
3. PK alueen vahvistaminen + jalkojen nopeus
4. Sweet Spot harjoittelu
5. Sweet Spot harjoittelu
6. FTP alueen harjoittelu
7. FTP alueen harjoittelu
8. FTP testi

Ulkona Aulangolla ke 18:00–19:30
9. Tasapaino ja pyörän hallinta
10. Ylä- ja alamäet ja jarruttaminen
11. Juurakot ja ajolinjat
12. Reittiin tutustuminen: ratkaisu kohdat (2h)

Valmentajana Antti Munnukka Parolanpyörähuolto
Varaa tästä!

Vinyasa Flow jooga

Hengitys ja liike yhdistyvät tässä joogalajissa luonnollisesti ja asentoihin siirrytään sulavasti sitoen sarja yhteen. Joogaopettajana on Tuulianna Avantola (RYT-200).
Varaa tästä!

Soutuspinning 60 min

Hämeenlinnan soutuseuran valmentajien ja ohjaajien vetämä soutuspinning-tunti. Kuntoilun ohessa harjoituksissa opetetaan soudun perustekniikkaa ja käydään läpi soutuasentoa.
Ohjaaja Joonas Rokkanen, Hämeenlinnan Soutajat. Hinta 120 €/ 10 treeniä. Maksimi osallistujamäärä tuntia kohden 11 henkilöä.                                     
Varaa tästä!

Golfin oheisharjoittelu

Valmennuksen tarkoitus on kehittää golfissa tarvittavia fyysisiä ominaisuuksia, joiden avulla itse lajisuoritus saadaan toteutettua paremmin, tehokkaammin ja turvallisemmin.
Harjoittelussa keskitytään niihin osa-alueisiin, jotka ovat oleellisia golfin näkökulmasta ja sen lisäksi harjoitetaan muita yleisiä ominaisuuksia, joiden avulla pystytään pelaamaan terveemmin ja laskettua loukkaantumisriskiä.
Valmennus on ryhmävalmennus, joka tapahtuu maksimissaan 6 hengen ryhmissä. Valmennuksen kesto on 8 vko, joka sisältää yhteensä 16 harjoitusta, joista 8 on ohjattuja ja 8 tapahtuu omatoimisesti. Valmennukset tapahtuvat Boxinboxilla, jossa ryhmä saa harjoitella omassa rauhassa, ilman häiriötekijöitä. Omatoimiset harjoitukset voi tehdä valitsemallaan harjoituspaikalla tai Boxinboxille voi ostaa harjoittelu oikeudet valmennuksen ajaksi. Kaikkiin harjoituksiin on harjoitusohjelma, sekä lisäksi saat kirjalliset ohjeet ja liikkeistä löytyy lisäksi tekniikkavideot.
Hinta 199 €.

Voit kerätä myös oman ryhmän ja sopia sopivan harjoitusajan.
Kysy lisää s-posti. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Saat harjoitusohjelmat, 8 ohjattua harjoituskertaa, kirjalliset ohjeet, tekniikkavideot, seuranta valmennuksen ajan.

Varaa tästä!


 

Boxinbox logo TM
COPYRIGHT 2017 BOXINBOX

Webdesign: Mainostoimisto MI Suunnittelu