valmentajat 1400x500

Tuulianna Avantola

Olen hämeenlinnalainen, 37- vuotias joogi, yrittäjä ja taloushallinnon ammattilainen. Taloushallinnon töiden ohella olen opiskellut kansainväliseen joogatutkintoon tähtäävästä koulutuksesta joogaopettajaksi (RYT-200, Villa Mandala, Loviisa). Olen käynyt myös ilmajoogaohjaajakoulutuksen (Vertical club, Helsinki).
 
Parasta työssäni on kohdata kaikenlaisia ja -ikäisiä ihmisiä ja opettaa vaihtelevasti erilaisia ryhmiä. Erityisesti sydäntä lähellä ovat lasten ja nuorten liikkuvuus, kehonhallinta ja koordinaatiotaidot. Ihan kaikkien opetettavieni kanssa keskitymme anatomisesti turvallisiin linjauksiin. Kehon stabiliteetti ja kokonaisvaltainen terveys ja hyvinvointi (hermosto, luusto, lihakset, verenkierto) ovat lähtökohtana kaikelle opetus- ja ohjaustyölleni.
Omien kurssituntien ja ryhmäliikuntatuntien lisäksi ohjaan aktiiviurheilijoita ja teen yhteistyötä muun muassa eri urheiluseurojen kanssa. Minut voi tilata yrityksiin ja tapahtumiin tunteja pitämään, sekä kuuntelen mielelläni ehdotuksia erilaisista yhteistyökuvioista.
 
Jooga toimii monen muun lajin rinnalla loistavana oheistreeninä, mutta toisaalta kiireisessä arjessa joogan avulla voi aktivoida lepohermostoa ja täten ylläpitää omaa jaksamista.
Opetusmateriaaliini kuuluu niin dynaamista kuin rauhoittavaakin joogaa, sekä liikkuvuus- ja koordinaatiotreenejä.
 
Tarjoan myös yksityistunteja.
 
Tuulianna Avantola
p.0400 408898
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
juuso 150x210

Juuso Aho
Tutustu

joonasnykopp 150x210

Joonas Nykopp
Tutustu

erkka

Erkka Nurminen
Tutustu

tuulianna

Tuulianna Avantola
Tutustu

tanja

Tanja Mäkiharju
Tutustu

Boxinbox logo TM
COPYRIGHT 2017 BOXINBOX

Webdesign: Mainostoimisto MI Suunnittelu